Új üzletet nyitottunk Veszprémben

Divat iránti szenvedélyünk és rajongásunk már évek óta tart, így nagyon nagy örömöt jelent, hogy már két helyen is megtaláltok minket.

A hosszú előkészületek után egy álom vált valóra, 2016 májusában megnyitottuk első üzletünket Zircen, majd 2016 szeptemberében Veszprémben is. Az elsődleges célunk az volt, hogy minél bővebb kínálatot tudjunk nyújtani az érdeklődőknek,így több hazai márkát is forgalmazunk, de nem csak a márkák szerelmesei találhatják meg nálunk a tökéletes darabokat.

Számunkra nagyon fontos volt mindig, hogy minél több emberhez eljussunk és minél elérhetőbbek legyünk mindenki számára.

A zirci üzletünk különlegessége, hogy egy szolárium stúdióval együttműködve, párhuzamosan működik, így ha várni is kell néhány percet, kellemesen elüthetjük az időt és megtekinthetjük a legújabb kollekciókat. Kellemes környezet, divatos ruhák és gyönyörű barna bőr egy helyen.

Veszprémi üzletünkben is törekedtünk az igényes kellemes környezet kialakítására, mely a városközpontban található, így mindenki számára könnyen elérhető. Bár az üzlet alapterülete nem túl nagy, mégis minden megtalálható nálunk.

Eddig is szívesen fogadtuk és a jövőben is szívesen fogadjuk a visszajelzéseket, hiszen sokat segít abban, hogy igazodni tudjuk a vásárlók igényeihez.

Érdemes nyomon követni minket a Facebook oldalunkon is, mivel folyamatos nyereményjátékokkal szeretnénk kedveskedni nektek.

Veszprém, Kossuth utca 21.

Zirc, Rákóczi tér 15.

Megosztás

Ajánlott
kollekcióink

2beStyle

2beStyle

A mai nő életstílusát, kreativitását tükrözi

Missq

Missq

Elegáns, extravagáns, stílusos

értesüljön
újdonságainkról

érdekli a divat világa?

Szeretne tisztában lenni a legújabb trendekkel és szeretné figyelemmel kisérni a divat világát?