Rólunk

Köszöntünk oldalunkon, a divat világában!

Üzleteink:Zirc Rákóczi tér 15., Zirc Rákóczi tér 15. fsz.2., Balatonfüred Köztársaság u.6. , Veszprém a Cholnoky Jenő utca 23/A. Weboldalunkon számos magyar ruhamárka kínálatát megtalálod,de nálunk nem csak a márkák szerelmesei találják meg a hozzájuk illő darabokat. Olyan ruhákat vásárolhatsz, amiket a tömegcikkeket árusító áruházláncokban és ruhaüzletekben nem látni.

Termékeink igazodnak az aktuális trendekhez és szezonokhoz. Kínálatunkban megtalálhatóak sportos, elegáns, laza, kényelmes, nőies és vagány darabokat egyaránt.

Üzleteink a legújabb divattrendeknek megfelelően, elérhető áron kínálnak női ruhákat, felsőket, pulóvereket, nadrágokat, leggingseket, szoknyákat és nem utolsó sorban minőségi VIA55 táskákat. Üzleteink kínálatát különböző kiegészítőkkel is színesítjük.

Nyitottak vagyunk az újra, így nálunk megtalálod a feltörekvő, kevésbé ismert márkák darabjait is. Hetente megújuló árukészlettel, a legújabb trendekkel, igyekszünk kedvetekben járni.

Ha szeretnél tőlünk vásárolni, de nem tudsz ellátogatni üzleteinkbe vagy csak szeretnél az otthon kényelméből, a zsúfolt üzleteket elkerülve és sorban állás nélkül megvásárolni a legújabb kollekciók darabjait, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben ( info@fashionnicole.hu)vagy a Facebook oldalunkon (Nicole Fashion Veszprém / Nicole Fashion Zirc ).

A kiválasztott terméket, bármikor bárhonnan megrendelheted és a postás házhoz viszi a megrendelést. Folyamatos akciókkal igyekszünk a kedvetekben járni, érdemes figyelemmel követni minket, hiszen nálunk a legnépszerűbb márkákhoz juthatsz hozzá a legkedvezőbb áron.

Miért érdemes minket választani?

Kedvező árak, garantált a jó minőség, mindenki számára elérhető a kínálatunk, gyors, rugalmas ügyintézés, törzsvásárlói kedvezmények, 1-2 munkanapos szállítás.

Megosztás

Ajánlott
kollekcióink

Amnesia

Amnesia

Fast fashion márka több mint egy évtizedes múlttal.

Retro Jeans

Retro Jeans

Visszatekint a múlt trendjeire, újragondolja, majd egy modern stílusban ötvözi azokat.

értesüljön
újdonságainkról

érdekli a divat világa?

Szeretne tisztában lenni a legújabb trendekkel és szeretné figyelemmel kisérni a divat világát?