Új üzletet nyitottunk Veszprémben

Divat iránti szenvedélyünk és rajongásunk már évek óta tart, így nagyon nagy örömöt jelent, hogy már négy helyen megtaláltok minket.

A hosszú előkészületek után egy álom vált valóra, 2016 májusában megnyitottuk első butikunkat Zircen,melynek különlegessége, hogy egy szolárium stúdióval együttműködve üzemel, majd 2016 szeptemberében egy önálló butikot Veszprémben, 2018-ban Balatonfüreden, mely szintén egy szolárium stúdióval párhuzamosan működik és 2020-ban egy önálló butikot Zircen . Az elsődleges célunk az volt, hogy minél bővebb kínálatot tudjunk nyújtani az érdeklődőknek,így több hazai márkát is forgalmazunk, de nem csak a márkák szerelmesei találhatják meg nálunk a tökéletes darabokat.

Számunkra nagyon fontos volt mindig, hogy minél több emberhez eljussunk és minél elérhetőbbek legyünk mindenki számára.

A zirci és balatonfüredi üzletünk különlegessége, hogy egy szolárium stúdióval együttműködve, párhuzamosan működik, így ha várni is kell néhány percet, kellemesen elüthetjük az időt és megtekinthetjük a legújabb kollekciókat. Kellemes környezet, divatos ruhák és gyönyörű barna bőr egy helyen.

Veszprémi üzletünkben is törekedtünk az igényes kellemes környezet kialakítására, tágas üzletünkben igyekszünk minél nagyobb kínálattal kielégíteni vásárlóink igényeit.

Eddig is szívesen fogadtuk és a jövőben is szívesen fogadjuk a visszajelzéseket, hiszen sokat segít abban, hogy igazodni tudjuk a vásárlók igényeihez.

Érdemes nyomon követni minket a Facebook oldalunkon is, mivel folyamatos nyereményjátékokkal szeretnénk kedveskedni nektek.

Veszprém, Cholnoky Jenő u. 23/A

Zirc, Rákóczi tér 15. fsz. 2.

Megosztás

Ajánlott
kollekcióink

Amnesia

Amnesia

Fast fashion márka több mint egy évtizedes múlttal.

Retro Jeans

Retro Jeans

Visszatekint a múlt trendjeire, újragondolja, majd egy modern stílusban ötvözi azokat.

értesüljön
újdonságainkról

érdekli a divat világa?

Szeretne tisztában lenni a legújabb trendekkel és szeretné figyelemmel kisérni a divat világát?