Rólunk

Köszöntünk oldalunkon, a divat világában!

Üzleteinket Zircen Rákóczi tér 15 szám alatt, illetve Veszprémben a Cholnoky Jenő utca 23/B (Fekete Párduc Szolárium mellett) szám alatt találjátok. Weboldalunkon számos ruhamárka kínálatát megtalálod: MissQ, Naomi, Sowengo, MIRAGE Fashion, 2beStyle, Poppy, de nálunk nem csak a márkák szerelmesei találják meg a hozzájuk illő darabokat. Olyan ruhákat vásárolhatsz, amiket a tömegcikkeket árusító áruházláncokban és ruhaüzletekben nem látni.

Termékeink igazodnak az aktuális trendekhez és szezonokhoz. Kínálatunkban megtalálhatóak sportos, elegáns, laza, kényelmes, nőies és vagány darabokat egyaránt.

Üzleteink a legújabb divattrendeknek megfelelően, elérhető áron kínálnak női ruhákat, felsőket, pulóvereket, nadrágokat, leggingseket, szoknyákat és nem utolsó sorban minsőgéi VIA55 táskákat.Üzleteink kínálatát különböző kiegészítőkkel is színesítjük.

Nyitottak vagyunk az újra, így nálunk megtalálod a feltörekvő, kevésbé ismert márkák darabjait is. Hetente megújuló árukészlettel, a legújabb trendekkel, igyekszünk kedvetekben járni.

Ha szeretnél tőlünk vásárolni, de nem tudsz ellátogatni üzleteinkbe vagy csak szeretnél az otthon kényelméből, a zsúfolt üzleteket elkerülve és sorbanállás nélkül megvásárolni a legújabb kollekciók darabjait, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy a Facebook oldalunkon (Fashion Nicole Shop Veszprém).

A kiválasztott terméket, bármikor bárhonnan megrendelheted és a postás házhoz viszi a megrendelést. Folyamatos akciókkal igyekszünk a kedvetekben járni, érdemes figyelmmel követni minket, hiszen nálunk a legnépszerűbb márkákhoz juthatsz hozzá a legkedvezőbb áron.

Miért érdemes minket választani?

Kedvező árak, garantált a jó minőség, mindenki számára elérhető a kínálatunk, gyors, rugalmas ügyintézés, törzsvásárlói kedvezmények, 1-2 munkanapos szállítás.

Megosztás

Ajánlott
kollekcióink

2beStyle

2beStyle

A mai nő életstílusát, kreativitását tükrözi

Missq

Missq

Elegáns, extravagáns, stílusos

értesüljön
újdonságainkról

érdekli a divat világa?

Szeretne tisztában lenni a legújabb trendekkel és szeretné figyelemmel kisérni a divat világát?